Badminton Vereniging Almere

Vrijdagmiddag badminton?

Een aantal leden en ook niet-leden heeft bij het bestuur aangegeven graag op de vrijdagmiddag vanaf 15.30 tot 17.30 uur te willen badmintonnen. Het bestuur wil dit verzoek graag honoreren en heeft er bij de zaalverdeling ook rekening mee gehouden.

Het bestuur wil echter ook graag weten hoeveel badmintonliefhebbers, jong of oud, er daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. De zaal openen voor een handvol spelers, dat is nu ook weer niet de bedoeling, maar vanaf een achttal spelers kunnen we zonder meer starten.

Als U graag op de vrijdagmiddag wil badmintonnen, laat dat dan even weten via een telefoontje of een mailtje aan Henk Staats 036-5313711 of henk.staats@bvalmere.nl.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Leden van de Badminton Vereniging Almere zijn vrijgesteld van betaling. Niet-leden betalen slechts € 4,-- en mogen bovendien gratis gebruik maken van de sauna en/of het krachthonk.

Plaats van handeling Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in Almere (Parkwijk).

Reageer op dit bericht (“Vrijdagmiddag badminton? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)