Badminton Vereniging Almere

Woensdagochtend badminton

Vanaf woensdag 25 augustus 2010 kan er weer op woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur worden gebadmintond in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk.

Al weer vele jaren organiseert de Badminton Vereniging Almere het woensdagochtend badminton, waar onder leiding van een ervaren trainster aan een ieder de badmintonbeginselen worden bijgebracht. Ook kan er vrij worden gespeeld en van deze mogelijkheid maken met name oud-wedstrijdspelers gebruik.

Het badmintonnen op de woensdagochtend is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de badmintonsport en met de Badminton Vereniging Almere. En we weten, we moeten allemaal meer bewegen en daar ontbreekt het bepaald niet aan met een partijtje badminton.

En na het badmintonnen is het goed toeven aan de bar en/of in de gratis sauna. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het krachthonk en ook dat is gratis.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Leden van de Badminton Vereniging Almere zijn vrijgesteld van betaling. Niet-leden betalen slechts € 4,-- en mogen bovendien gratis gebruik maken van de sauna en/of het krachthonk.

Wilt u meer informatie over het badmintonnen op de woensdagochtend, kom dan naar Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in Almere (Parkwijk) of neem contact op met Henk Staats, telefoon 036-5313711 of stuur een e-mail naar henk.staats@bvalmere.nl.

Reageer op dit bericht (“Woensdagochtend badminton ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)