Badminton Vereniging Almere

Amy, Daan en Jayme op de Wall of Fame

Amy, Daan en Jayme werden eind mei 2010 Nederlands Kampioen. De huldiging van deze toppers kon door omstandigheden maar steeds niet gelijktijdig plaatsvinden. Vergeten was het dus geenszins.

Afgelopen dinsdag 31 augustus 2010 was het dan eindelijk zo ver. Trainer-coach Rick Prins hield een mooie inleiding en voorzitter Henk Staats overhandigde de kanjers ieder hun fotolijst. Vervolgens konden de kampioenen hun lijstje zelf plaatsen op de Wall of Fame van de Badminton Vereniging Almere.

Feng werd ook Nederlands Kampioen, maar speelt jammer genoeg niet meer bij onze vereniging. Wel zal ook haar fotolijst in de Wall of Fame worden geplaatst.

Inmiddels is de Wall of Fame vol. De afgelopen jaren zijn er immers in kort tijdsbestek heel veel kampioenen bij gekomen. Maar de Wall of Fame zal worden uitgebreid. Een kampioenstop is namelijk niet zo handig vond Rick Prins.

Het bestuur feliciteert de kampioenen nogmaals met hun prachtige prestaties. Zie ook het nieuwsbericht http://www.bvalmere.nl/nieuws/bericht/2789

Reageer op dit bericht (“Amy, Daan en Jayme op de Wall of Fame ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)