Badminton Vereniging Almere

Komende zaterdag Dekker Almere tegen BC Roosterse

Zaterdag 25 september 2010 speelt Dekker Almere om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep de eerste eredivisiewedstrijd van het seizoen 2010/2011. Tegenstander is het gepromoveerde de Roosterse BC uit het Limburgse Roosteren.

Het doel van Dekker Almere is om dit seizoen daadwerkelijk mee te strijden om één van de vier play-offplaatsen die aan het eind van de reguliere competitie te verdelen zijn. Dat zal geen eenvoudige opdracht zijn want er zijn zeker nog vier andere teams die met hetzelfde doel aan deze competitie zijn begonnen.

Dekker Almere speelt in de nieuwe samenstelling, dus met Saber Afif, Stephan Branderhorst, Dave Khodabux, Jeroen van Moorst, Yvonne Sie, Patty Stolzenbach en Josephine Wentholt. Trainer-coach is Rick Prins, geassisteerd door Erik Staats, teammanager Ernst van Stenus en fysiotherapeut Tom Olderaan.

Kom zaterdag 25 september 2010 naar de Carltonzaal in Sportcomplex De Toekomstgroep om Dekker Almere aan te moedigen. Zij kunnen Uw support goed gebruiken.

Voor alle jeugdleden geldt, dat als zij voor 19.00 uur aanwezig zijn, zij op vertoon van hun ledenpas, op een gratis ijsje worden getrakteerd!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Peter Blommaert op 23-09-2010 om 09:27 uur

  Beste Henk,

  Op voorhand succes gewenst in jullie eerste eredivisiewedstrijd van het het seizoen. Ik kom in ieder geval naar Almere om de wedstrijd te zien.

  Met sportieve groet,
  Peter Blommaert

 2. Alex van Zaanen op 25-09-2010 om 17:07 uur

  Veel succes en ook ik kom afgereisd naar almere om even wat kiekjes te maken.

Reageer op dit bericht (“Komende zaterdag Dekker Almere tegen BC Roosterse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)