Badminton Vereniging Almere

Nuttige oefenwedstrijden in Grootebroek

Zondag 5 september 2010 hebben team 8, 9 ,10, 12, 14, 16 en 18 oefenwedstrijden gespeeld tegen de Flinters uit Grootenbroek. Rogier Folmer, vanaf dit seizoen speler van Almere en voorheen spelend bij de Flinters, had een mooi oefenprogramma bij elkaar gesprokkeld.

Het moet geworden gezegd, ze hadden het deze middag goed voor elkaar, gratis fruit, drank, snoep en koekjes (het moet niet gekker worden). Ik kan niet anders zeggen dat het keurig geregeld was, echt een voorbeeld.

We waren wel benieuwd naar de partijen waar vooral de jeugd bij betrokken was, niet dat de andere partijen ons niets konden schelen, integendeel maar het gaat een beetje ver om in detail iedere wedstrijd te bespreken. De jeugd heeft zich goed gehouden, voor de meeste spelers was dit hun eerste partij tegen senioren.

Ook voor team 8, het Van der Hoeden|Mulder Almere team was dit hun vuurdoop in de landelijke competitie tegen De Flinters 1, dit seizoen uitkomend in de vierde divisie. Met name de partij van Alex was meer dan de moeite waard. In het begin was Alex wel wat zenuwachtig doordat hij eerste heer moest spelen bij afwezigheid van Bat. Alex won deze mooie partij in drie games mede doordat Alex een beresterke conditie heeft. Ook de partij van Rogier tegen zijn vorige clubgenoot was een mooie partij, helaas verloor Rogier deze partij met 25-23 in de derde game. De dames , Michele en Shanice hebben niet verzaakt en hebben vrij stabiel gespeeld en al hun partijen gewonnen. Helaas was Dorien nog wat geblesseerd. Zij heeft haar teamgenoten keurig gecoacht waar dat nodig was. Eindstand 2 – 6 winst voor Van der Hoeden|Mulder Almere.

Door afwezigheid van verschillende spelers/sters hebben met name team 9 en 10 gewisseld met de heren. Zelfs werd er hulp aangeboden door de Flinters, zij “leverden” een dame zodat de teams hun partijen konden afwerken.

Lisa was een beetje laat, maar dat was geen probleem voor de wedstrijd. Ook team 12 heeft erg goed gespeeld, getuige de uitslag 0 - 8!!!!

Voor de duidelijkheid nog even de uitslagen van de wedstrijden

De Flinters 1 Van der Hoeden/Mulder Almere 2 – 6
De Flinters 2 Almere 10 3 – 5
De Flinters 3 - Almere 9 1 – 7
De Flinters 4 Almere 12 0 - 8
De Flinters 5 Almere 14 5 – 3
De Flinters 6 Almere 15 4 - 4
De Flinters 7 Almere 18 3 - 5

Ik wil nogmaals De Flinters bedanken voor hun gastvrijheid en dan met name Rogier en Suzanne Folmer.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ernst op 06-09-2010 om 14:43 uur

    Overigens wil ik de reserves ook nog bedanken, Sharon, Judith en Mark.

  2. miss vino op 06-09-2010 om 16:40 uur

    Bedankt voor het vragen Ernst!! Ik mis alleen de uitslag van Almere 16..Volgens mij hebben de invallers het niet slecht gedaan ;) ;) ;)

  3. Ernst op 06-09-2010 om 16:57 uur

    Excuses, team 15 heeft niet gespeeld, team 16 heeft gespeeld en die hebben 4-4 gespeeld. :9 :9

Reageer op dit bericht (“Nuttige oefenwedstrijden in Grootebroek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)