Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden Mulder wint met 8-0

Na een redelijke slow start van de 1e wedstrijd hebben we nu een hele goede prestatie geleverd. Onze tegenstanders uit Drachten hadden hun 1e wedstrijd zelfs met 7-1 gewonnen. Dus een gewaarschuwd team telt voor ……., jawel 8-0. Kortom deze tegenstander werd door het van der Hoeden Mulder team terug naar Friesland gestuurd, met geen enkel punt.

De eerste wedstrijd die was begonnen was de herendubbel van Rogier en Alex. Deze dubbel bewees dat het elke week steeds beter gaat en wonnen die in 2 games. Michèle en Shanice hadden niet veel moeite in de eerste game van de damesdubbel, maar in de tweede game maakten ze het nog wel spannend met 24-22.

Bat als 1e single had niet heel erg veel moeite met zijn tegenstanders maar maakte het ook spannend in de 2de game, uiteindelijk had Bat wel gewonnen met 21-19. En ook onze 1ste damessingle Michèle had de hele wedstrijd geen moeite met het winnen van deze wedstrijd. De 2de herensingle Alex heeft bewezen dat hij na vorige week wel kan singlen en ook in de 4e divisie singles kan winnen. 2de damessingle Shanice had niet veel moeite met deze wedstrijd te winnen en trok ons team naar een 6-0 tot de mixen.

Rogier en Michèle hebben deze wedstrijd speelden een goede mix maar lieten het een beetje onnodig tot 3 games komen. Het foutje van de 2 game verlies werd in de 3e game even goed gemaakt en wonnen deze in 3 games. De laatste mix waren Bat en Shanice en wonnen hun wedstrijd redelijk gemakkelijk in 2 games.

Toch knap van een nieuw en veelal jong team die nooit landelijk hebben gespeeld. Dat moet nog wat gaan worden als Dorien weer inzetbaar zal zijn. Onze tegenstanders zijn alvast gewaarschuwd.

Team 8

v.l.n.r. Bat, Michele, Shanice, Dorien, Alex en Rogier

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 26-09-2010 om 20:01 uur

    Knap werk!

  2. Henk Mostert op 26-09-2010 om 23:01 uur

    Aansluitend op de opmerking van Alex en Hen Staats;
    "Heel Knap Werk".

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden Mulder wint met 8-0 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)