Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder wint met 6-2

Zaterdagochtend om half zeven dacht ik bij mezelf: ‘Dorien waarom ga je ook alweer mee naar Gaanderen, wat bij de Duitse grens ligt?’. Omdat je bij het team hoort! En ik heb zeker geen spijt gehad dat ik ben meegegaan. Onze eerste wedstrijd hebben we namelijk met winst afgesloten. Een nette 6-2 tegen Poona.

Poona 1 speelt dus in Gaanderen ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Almere en ook Volendam. Wat ik best bijzonder vindt, maar dat terzijde. Iedereen was wat gespannen. Voor de meeste uit dit team namelijk de eerste keer in de divisie teams en we zitten natuurlijk in een compleet nieuw team. Nieuwe koppels, nieuwe manieren van spelen enz.

Die spanning was dan ook in elke wedstrijd terug te vinden. De dubbels kwamen wat langzaam op gang maar gelukkig pakte we in de laatste set toch elke keer weer de goede punten. Dit gold helaas niet voor de heren singles. De heer tegen Bat had toch net wat meer spierballen dan onze Batman. Alex had een super spannende wedstrijd tegen een heer die zo’n 2.5 keer zo lang was. De dames singles gingen ondanks alle spanningen naar onze kant. De mixen gingen eigenlijk best wel goed. Rogier en Michele als ervaren mix partners, en Bat en Shanice als nieuw koppel. Beide hebben de winst gepakt.

Het ging allemaal wat stroef maar al met al een goed begin voor dit seizoen.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder wint met 6-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)