Badminton Vereniging Almere

De Carltonteams komend weekend

Het komend weekend komen vier van de vijf Carltonteams in actie tegen de volgende tegenstanders.

Carlton Almere-3 komt dit weekend niet in actie. Dit team heeft al een wedstrijd vooruit gespeeld.

Carlton Almere-4 speelt zaterdag 16 oktober 2010 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van SPortcomplex De Toekomstgroep tegen Amersfoort-3. De Almeerders zijn koploper in de tweede divisie afdeling 3 met 22 punten uit vier wedstrijden. Amersfoort-3 staat op de vijfde plaats met 17 punten uit eveneens vier wedstrijden.

Carlton Almere-5 speelt zaterdag 16 oktober 2010 thuis tegen DKC-4. Carlton-5 staat op de zevende plaats met 12 punten uit vier wedstrijden en kan de punten dus goed gebruiken. DKC-4 heeft tien punten meer en staat tweede op de ranglijst in de derde divisie afdeling 7.

Carlton Almere-6 treft zondagmiddag 17 oktober 2010 om 14.00 uur Huizen-1. Carlton-6 is de koploper in de derde divisie afdeling 8 met 23 punten uit vier wedstrijden. Huizen staat derde in de rangschikking en heeft slechts twee puntjes minder. Dat wordt een spannende wedstrijd.

Carlton Almere-7 gaat op zaterdag 16 oktober 2010 naar het noorden en om precies te zijn naar Drachten. Daar wordt om 12.30 uur tegen Drachten-2 gespeeld. Carlton Almere-3 staat derde in de vierde divisie afdeling 2 met 18 punten uit vier wedstrijden. Drachten staat één etage lager met 15 punten uit ook vier wedstrijden. Zal er dus wel om spannen in Friesland.

Reageer op dit bericht (“De Carltonteams komend weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)