Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere is meer

Als we de naam Dekker Almere horen dan denken we in badmintonland direct aan team 1 van de Badminton Vereniging Almere. Dit team gaat namelijk al vele jaren onder de naam Dekker Almere door het leven.

Maar Dekker Almere staat niet alleen voor badminton. Dekker Almere neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en toont zijn betrokkenheid met de maatschappij door als hoofdsponsor op te treden van team 1. Dekker Almere is een Installatiebedrijf dat staat voor kwaliteit en dan ook nog met duurzame oplossingen. Oplossingen die er voor zorgdragen dat er gigantische energiebesparingen kunnen plaatsvinden voor de opdrachtgevers!

Dekker Almere, onder meer ooit groot geworden met het aanbrengen van buitenkranen, heeft zijn sporen inmiddels verdiend met het bedenken en uitvoeren van energiebesparende maatregelen. Maatregelen die de opdrachtgevers geen windeieren hebben gelegd!

Eén van deze opdrachtgevers is de Beheerstichting Sportcomplex Almere Oost (BSAO), de officiële naam van de stichting die het beheer voert over Sportcomplex De Toekomstgroep.
De BSAO heeft opdracht gegeven aan Installatiebedrijf Carl Dekker om een warmte-terugwin-installatie aan te brengen in de Carltonzaal, de kantine en de turnzaal.
Daartoe zullen onder meer op het dak kleine windmolentjes worden geplaatst om elektriciteit op te wekken. Voorts zal ook de turnzaal worden geïsoleerd, zoals vorig jaar is gebeurd met de Carltonzaal. Hiermede wordt een energiebesparing van bijna 90% gehaald en dat is een majeur bedrag op jaarbasis voor de BSAO.

Heeft ook u belangstelling voor duurzame energiebesparende oplossingen, neem dan voor meer informatie contact op met Carl Dekker van Installatiebedrijf Carl Dekker, De Huchtstraat 5 op bedrijventerrein de Veluwsekant in Almere. Bel 036-5347173 of kijk op http://www.cdekkerbv.nl/

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. tom op 07-10-2010 om 21:26 uur

    hoi henk er zit een link fout in

  2. Henk Staats op 07-10-2010 om 23:02 uur

    Aangepast Tom. Bedankt!

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere is meer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)