Badminton Vereniging Almere

Forza Almere 2 wint ook derde wedstrijd

Zondagmiddag om 13.00 uur speelde Forza Almere uit tegen Van Zijderveld 3. Het team dat vorig jaar nog lang meestreed om het kampioenschap.

Zoals elke week begonnen de dubbels. Omdat Marloes in Rome zat voor haar werk en Monique die een tafel op haar voet had gehad speelde Iris de dubbel met Yvonne Sie. Ze wonnen op overtuigende wijze van Mireille en Audrey.
De herendubbel tegen Mike en Robin moest wederom in 3en. Net zoals in de eerste twee dubbels ging ook nu de tweede set verloren maar werd de derde wel weer gewonnen.

Daarna gingen de damesenkels de baan op. Iris speelde haar eerste singel van het seizoen. Het werd een goede partij maar helaas werd er net aan in drie sets van Mireille verloren. De andere damesenkel werd gespeeld door Amy van Stenus. Ze speelde een zeer goede partij en wist in twee bloedspannende sets met twee keer 25-23 te winnen.

De herenenkels gingen de baan op. Dennis speelde tegen Marco een degelijke partij en werd bij een 20-14 achterstand geholpen door 7 fouten van Marco. Met 22-20 en 21-16 won Dennis toch nog redelijk eenvoudig. Andre mocht het opnemen tegen Robin Tabeling. Andre verloor de eerste set maar vocht zich in de tweede set knap terug waardoor een derde set de beslissing moest brengen. Door een paar kleine foutjes en ondiepe ballen verloor Andre die set net aan.

Met een 4-2 voorsprong werd er begonnen aan de mixen. Iris en Dennis speelde tegen Mike en Audrey. Yvonne en Andre tegen Marco en Mireille. Beide mixen werden zeer eenvoudig gewonnen waardoor er een (vooraf door Dennis voorspelde) 6-2 winst werd behaald.

Aanstaande zaterdag speelt Forza Almere om 19.00 uur thuis tegen Velo 2.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 03-10-2010 om 22:13 uur

    Heel knap werk.

  2. Henk Staats op 04-10-2010 om 09:11 uur

    Petje af!

Reageer op dit bericht (“Forza Almere 2 wint ook derde wedstrijd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)