Badminton Vereniging Almere

Qontent Cup week 4 grootste stijgers

Deze keer even de aandacht voor de spelers die het meest gestegen zijn t.o.v. week 3. Bij de senioren is Aisha Krak in een van de statistieken gestegen van plaats 35 naar plaats 23. Een knappe prestatie van deze dame die een tijdje geblesseerd is geweest. De vele mannen dubbels hebben Tino Hinke de stijgende lijn gegeven; hij is ergens van plaats 35 naar plaats 16 gegaan. In de jeugd-corner zijn de stijgingen minder 'spectaculair', maar dat komt natuurlijk omdat er minder wedstrijd spelers zijn. Door alle drie haar wedstrijden te winnen tegen Gaasperdam klom Natasja van den Berg van plaats 12 naar plaats 7. Ook Bas van Oostveen was oppermachtig in zijn wedstrijd tegen 't Vennewater. De drie gewonnen partijen leverde hem 6 plaatsen stijging op.

Ben je zelf gestegen? Hoeveel plaatsen? Bekijk snel de bijgewerkte lijsten. Jeugd Qontent Cup en voor de senioren is de lijst hier

Reageer op dit bericht (“Qontent Cup week 4 grootste stijgers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)