Badminton Vereniging Almere

Color Holland Jeugdtoernooi

Afgelopen zondag was het weer zover, het 1e Color Holland Jeugdtoernooi van 2010/2011 werd weer georganiseerd door BV Huizen’96. Onze eigen Badminton Vereniging Almere was maar liefst met 19 deelnemers vertegenwoordigd.

De deelnemers waren Jody Kempers, Casper Schlüter, Daan Siderius, Tim van Lobberegt, Ruben van Dijkhuizen, Remco Cuypers, Lily Kwanten, Robin Mesman, Amy Tan, Livièna Pardede, Fabiënne Joorse, Milan Joorse, Tobias Ris, Casper Baltus, Robin Verkade, Nils Peeters, Tessa Swierstra, Loes Daalhof en Tim Daalhof.

Een verslagje van de moeder van Daan

Op zondag 31 oktober begon om 10.00 uur scherp het eerste Color Holland toernooi van 2010 in Huizen. Van de BV Almere waren 19 kinderen aanwezig. Vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s vulden de hal en tribunes.
Het was een heel goed georganiseerde dag; de kinderen kregen bij het begin uitleg en ook gelijk een papier met informatie over de tijden waarop ze moesten spelen en tellen/scheidsrechteren. Met ditzelfde papier konden ze in de kantine 2 maal drinken halen, een lekkere sultana en tussen de middag een lekker bolletje knakworst. En ook nog een flesje water. De wedstrijdjes duurden elk 14 minuten en er werd steeds gedubbeld. Het eindsignaal was ook direkt het beginsignaal voor de volgende wedstrijd. Het was een strakke planning maar daar werd ook goed aan gehouden.

Er was heel veel plezier! Hier werd wat gewonnen en daar werd wat verloren, maar alle kinderen hadden zichtbaar lol en dat vonden ze zelf ook erg belangrijk. Tegen half vier was de prijsuitreiking. Alle kinderen kregen een prachtig vaantje als herinnering aan dit toernooi. De BV Almere was goed vertegenwoordigd en ook prijswinnaars waren ruim aanwezig; er werden 5 eerste plaatsen binnengehaald en 6 2e plaatsen. Maar zoals één van de meisjes het aan vlak voor de prijsuitreiking zo mooi zei: “eigenlijk hebben we allemaal gewonnen!” En zo is het maar net.

Alle prijswinnaars van BV Almere op een rij

Poule C 1e prijs jongens Robin Verkade
Poule C 2e prijs jongens Casper Baltus
Poule F 2e prijs jongens Tobias Ris
Poule G 1e prijs jongens Daan Siderius
Poule G 2e prijs jongens Casper Schlüter
Poule H 1e prijs jongens Remco Cuypers
Poule I 1e prijs meisjes Amy Tan
Poule I 2e prijs jongens Ruben van Dijkhuizen
Poule J 2e prijs meisjes Jody Kempers en Tessa Swierstra (gedeeld)
Poule J 1e prijs jongens Robin Mesman

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prijzen!!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Richard V op 01-11-2010 om 21:22 uur

    Goed gedaan allemaal!!!!! :D

  2. Sabine op 02-11-2010 om 10:45 uur

    Iedereen gefeliciteerd!! :)

  3. Odijkjes op 02-11-2010 om 13:50 uur

    Hey BVA youngsters, allemaal van harte gefeliciteerd!

Reageer op dit bericht (“Color Holland Jeugdtoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)