Badminton Vereniging Almere

Pepernotentoernooi 3 december 2010

Op vrijdag 3 december 2010 wordt het PEPERNOTENTOERNOOI voor de jeugd gehouden van 17.00 tot 19.00 uur in onze eigen Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep.

Zorg dat je er om 16.45 uur bent, we hebben een strakke planning en de deelname is gratis!

Inschrijven kan tot en met zondag 28 november 2010. Geef je op d.m.v. het strookje onderaan het inschrijfformulier. De inschrijfformulieren worden op de trainingen uitgedeeld, heb je geen inschrijfformulier ontvangen, dan kan je ze ook vinden in de carrousel in de hal.
Inschrijvingen in de brievenbus van de jeugdcommissie.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar jeanet.odijk@bvalmere.nl

Tevens wordt er dit jaar een kleurwedstrijd gehouden. De kleurplaat vind je op de achterkant van het inschrijfformulier. Kleur, plak of verf de kleurplaat mooi in en lever hem in op vrijdag 3 december 2010 op het Pepernotentoernooi. Er zijn leuke prijsjes te winnen!!!

Na afloop van het pepernotentoernooi is de kantine geopend. Er kan dan nog even nagekletst en gegeten worden (uiteraard is het laatste op eigen kosten).

Graag tot ziens op vrijdag 3 december!!!
Namens de jeugdcommissie Nettie, Jeanet, Paula, Jeannette en Ernst

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. ? op 23-11-2010 om 17:49 uur

  hoi ik heb een vraagje tot wanneer kan je je opgeven voor het pepertoernooien?
  ik wil graag nog meedoen ik heb het blaadje thuis en ik zit in kleur wit om half 11 t/m 12 uur en ik wil graag nog meedoen kunnen misschien de trainers zaterdagochtend tegen de kinderen van wit om half 11 t/m 12 uur zeggen tot wanneer je jezelf kan opgeven voor het pepernotentoernooi vorig jaar wou ik ook meedoen maar toen kon niet dus ik wil dit jaar ook heel erg graag meedoen willen jullie er dan voor zorgen dat een van de trainers op zaterdagochtend bij kleur wit en de tijd van half 11 t/m 12 uur.
  dat wou ik zeggen
  o ja........
  en meot je bij het pepernotentoernooi ook je sportkleren aandoen of mag je ook gewoon in je eigen kleren?
  en moet je je racket ook meenemen?
  ik hoop dat we ook bakken vol met pepernoten krijgen en bakken vol met snoepjes en van die schuimpjes en andere lekkere snoepjes want ik ben dol op snoep nou willen jullie al die vragen die ik gesteld heb zaterdagochtend bij kleur wit een van de trainers om half 11 t/m 12 uur die groep het dan zeggen in de groep wit half 11 t/m 12 uur dat zeggen de trainers heten:ebi nick lisa en sharon en vorige week was de vader van didde er ik ben zijn naam vergeten ik zit nog maar vanaf vorig jaar ongeveer op badminton dus......
  willen jullie daarvoor zorgen dat dat gebeurd?
  want ik wil echt heel erg graag meedoen en al mijn vriendinnen komen ook van wit vanaf half 11 t/m12 uur alsjulieblieft ik wil echt heel erg graag meedoen
  dat was het en ik kom zaterdagochtend weer en dan hoop ik dat ze het gaan zeggen ik hoop dat jullie ervoor gaan zorgen en tegen ze gaan zeggen dat ze dat moeten gaan doen als ik zaterdagochtend kom dan hoop ik dat ze alles wat ik heb gevraagd en gezegd dat jullie dat alsjeblieft kunnen doen dat jullie ervoor gaan zorgen dat ze het ook echt gaan doen.
  dat was het.
  P.S. alsjulieblieft.
  doeg.
  :D
  o ja en ik heb wil liever niet mijn e-mail aadres erop zetten willen jullie het dan zaterdagochtend doen
  anders weet ik het niet en dan ik ook niet meedoen.
  doeg.

 2. Sabine op 23-11-2010 om 21:17 uur

  Hallo,

  Ik weet niet wie je bent, maar je kan je strookje deze zaterdag bij mij inleveren. In dit bericht staat ook: Inschrijven kan tot en met zondag 28 november 2010. Antwoord genoeg???

 3. Jos K. op 24-11-2010 om 02:04 uur

  Bril-jant!!!!

 4. Paula op 24-11-2010 om 08:44 uur

  Zelf racket meenemen en sportkleding aandoen.
  We hopen ook dat elk kind dat zich inschrijft ook daadwerkelijk komt, dit in verband met de ingedeelde wedstrijden die je dan gaat spelen.
  En natuurlijk op tijd aanwezig zijn.

 5. Kelly op 24-11-2010 om 12:21 uur

  :+ Ge-wel-dig

Reageer op dit bericht (“Pepernotentoernooi 3 december 2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)