Badminton Vereniging Almere

Thomas Sibbald geselecteerd voor U13 belofteteam

Net als afgelopen seizoen heeft Badminton Nederland een aantal talentvolle jongens en meisjes geselecteerd die door Emmy & Chris Vlaar zullen worden getraind en begeleid. Dit Onder-13 belofteteam is volgens zeggen geen officiële nationale selectie, maar het wordt wel ondersteund door de bond. Eén van de kinderen die vorige week te horen hebben gekregen dat ze voor deze groep geselecteerd zijn geweest, is Thomas Sibbald. Thomas traint dit seizoen voor het tweede jaar bij de Badminton School Almere en heeft in die korte periode veel progressie gemaakt.

Trainingen

Zoals gezegd zullen de trainingen worden verzorgd door Emmy & Chris Vlaar en deze zullen plaatsvinden in onze eigen sportcomplex de Toekomstgroep aan de Bongerdlaan 6 te Almere-Stad. Voor 2010 zijn er vier trainingsmiddagen gepland: 31 oktober; 21 november; 12 december; 19 december van 14:30-17:00. Chris Vlaar: “De trainingen zijn geen vervanging van bestaande trainingen, maar meer bedoeld als aanvulling op bestaande trainingen. De trainingen zullen niet fysiek zwaar zijn omdat we ervan uit gaan dat dit al gebeurt op de reguliere trainingsinstituten. Wij zullen meer specifiek gaan trainen op o.a. racketvaardigheid, samenwerking in dubbels/mixen, maar zeker ook als groep de kids begeleiden op internationale toernooien….”

Toernooien

De U13 selectie zal twee verplichte toernooien gaan spelen, te weten

Junior Master Victoria Hoensbroek (28-29 december 2010)
Olve Toernooi Antwerpen (paasweekend 2011)
Chris Vlaar: “Vanaf januari zal het U13 Belofte Team kunnen worden aangevuld met nog enkele “beloften”. Deze spelers zullen tijdens het Junior Master Victoria Hoensbroek toernooi nog nader worden gescout. Er zijn dus wel degelijk nog zeker kansen om in het U13 Belofte Team te komen. Er staan zeker nog enkele kinderen op een soort van shortlist die kansen gaan maken vanaf januari”.

Voorlopige selectie U13 Belofte Team

Meisjes School/Academy
Marlies Baan Badminton Academy Zuid Holland
Deborah Jille Badminton Academy Amersfoort
Jessela van Soerland Badminton Academy Amstelveen
Marit Willemsen Badminton Academy Zuid Holland
Els Romen Badminton Academy Zuid Holland
Imke van der Aar Badminton Academy Amstelveen
Jongens School/Academy
Mauro Kepel Badminton Academy Zuid Holland
Noah Jongen Badminton Academy Zuid Nederland
Alex Terpstra Badminton Academy Zuid Nederland
Thomas Sibbald Badminton School Almere
Robert de Calonne Badminton Academy Heerenveen
Joran Kweekel Badminton Academy Zuid Holland

Voor meer informatie over het U13 Belofteteam

Emmy en Chris Vlaar
Emmy : 06-52650068
Chris : 06-21240104
vlaarwin@planet.nl

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. ytze op 01-11-2010 om 15:31 uur

    lkkr gedaan thomas :)

  2. Walter op 02-11-2010 om 14:47 uur

    Hey Thomas, Congratz dude!

    Greetz, Walter

Reageer op dit bericht (“Thomas Sibbald geselecteerd voor U13 belofteteam ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)