Badminton Vereniging Almere

Team 18 trof De Treffers

Afgelopen zondag stond de tweede ontmoeting met De Treffers op het programma. Na een gelijkspel in Almere was het treffen nu gepland in Kortenhoef.

Met betrekking tot onze tegenstander hebben we het wel getroffen. Leuke, aardige spelers die ongeveer hetzelfde niveau als team 18 hebben, op eentje na, deze jongeman heeft niets in onze klasse te zoeken, alleen heeft De Treffers geen hoger spelend team, dus is hij veroordeeld tot het verpulveren van tegenstanders.

Met het tijdstip hadden we het minder getroffen. Het valt niet mee om op zondagochtend 9.00 uur te vertrekken met een temperatuur van dik onder nul.
Wat betreft het vervoer is team 18 een stuk verder dan team 1. Volgens het laatste bericht dat ik over team 1 heb gezien is “het management” daar nog steeds aan het onderzoeken of er een bus kan worden ingezet. Nou, team 18 gaat al jaren met de bus en wel “De Berkelbus”.

’s Zondagmorgen is dan wel moeilijk om op te staan, je krijgt er wel wat voor terug. Rijdend door een witte wereld, door een landelijk gebied is schitterend. Ineens was er zeer veel leven, we reden namelijk langs de molen van Ankeveen, de opstapplaats voor de plaatselijke schaatsmarathon. En er waren de nodige activiteiten om de eerste marathon op natuurijs aldaar te organiseren. Intussen weten we dat dit niet is gelukt, want de eerste marathon dit jaar is gehouden in Noordlaren (onthouden, altijd handig voor de BVA sportquizz!!!).

Dan de wedstrijd: Wat hebben we toch een aantal geweldige recreanten. Na het Friese geweld van vorige week, hebben we dit maal Marjan Roodenstein bereid gevonden om bij ons in te vallen. En natuurlijk wederom een hele leuke, aardige speler die haar “mannetje” staat. Twee gewonnen en alleen van de eerder genoemde heer in de mix verloren.
Mede door Marjan’s geweldige resultaten kunnen we alweer 4 punten bijschrijven.
Marjan, bedankt.

Reageer op dit bericht (“Team 18 trof De Treffers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)