Badminton Vereniging Almere

26 uurs toernooi BV Huizen '96

Na een afwezigheid van ruim tien jaar, organiseert Badmintonvereniging Huizen ’96 op zaterdag 16 & zondag 17 april, voor de 13e keer het befaamde 26 uurs toernooi. De inschrijvingen zijn inmiddels gestart, zorg dat je erbij bent!

Het toernooi start zaterdag 16 april om 14.00 uur en eindigt pas de volgende dag, zondag 17 april, om 16:00. En ja: er wordt de hele nacht doorgespeeld! Door het fraaie schouwspel op de baan, de vele activiteiten náást de baan en de altijd gezellige kantine zal ook dit jaar de nacht weer voorbij vliegen.

Het toernooi wordt gespeeld volgens het afvalsysteem. Bij een lager aantal inschrijvingen voor een bepaald onderdeel kan de toernooicommissie echter besluiten om in poulesysteem te spelen.

Er zal gespeeld worden in de categorieën 4, 6 en 8. Per categorie wordt gespeeld in de spelsoorten herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel.

Deelnemers aan de wedstrijden in de categorieën 4 en 6 spelen met door BN goedgekeurde veren shuttles, in categorie 8 speelt men met door BN goedgekeurde nylon shuttles. Je mag je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven.

Inschrijven voor dit toernooi kan via http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=55FD4830-BA02-46F2-ACCA-4C5561898CC0. De inschrijving sluit op 31 maart of eerder indien het maximale aantal partijen is bereikt. Meer informatie over het toernooi vind je op www.bvhuizen96.nl. Heb je nog vragen over het toernooi kun je deze stellen via toernooi@bvhuizen96.nl.

Reageer op dit bericht (“26 uurs toernooi BV Huizen '96 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)