Badminton Vereniging Almere

De Carltonteams dit weekend

In het weekend van 8 en 9 januari 2011 komen de vijf Carltonteams allemaal in actie. Er zijn weer leuke maar ook heel belangrijke wedstrijden bij.

Carlton Almere-3 speelt zondagmiddag 9 januari 2011 om 13.30 uur uit tegen het Amsterdamse Slotermeer. Carlton Almere-3 staat op de tweede plaats in de tweede divisie afdeling 1 met 45 punten uit tien wedstrijden. Slotermeer-3 staat met 35 punten uit negen wedstrijden op een zesde plaats. Carlton Almere-3 heeft een goed resultaat nodig om in de race te blijven om het kampioenschap.

Carlton Almere-4 uitkomend in de tweede divisie, afdeling 3, speelt zaterdagavond 8 januari 2011 om 19.00 uur thuis tegen Unicum. Carlton Almere-4 staat op de tweede plaats met 46 punten uit negen wedstrijden. Unicum heeft 13 punten uit negen wedstrijden en staat laatste. Er moet een goed resultaat inzitten, maar de kans op de titel lijkt toch ver weg want Tilburg staat een straatlengte voor op Carlton Almere-4.

Carlton Almere-5 uitkomend in de derde divisie afdeling 7, speelt zaterdagavond 8 januari 2011 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen Slotermeer-4. De Almeerders staan op de zesde plek met 31 punten uit negen wedstrijden. Slotermeer staat er iets beter voor, op een vijfde plaats met 35 punten uit negen wedstrijden. Handhaven lijkt het devies van Almere Carlton-5.

Carlton Almere-6 uitkomend in de derde divisie afdeling 8, speelt zondagmiddag 9 januari 2011 om 13.30 uur tegen Slotermeer-5. De Almeerders staan tweede met 55 punten uit tien wedstrijden. Koploper 't Vennewater-1 heeft één puntje meer. De strijd om het kampioenschap is dus nog niet gestreden. Tegenstander Slotermeer-5 heeft 26 punten uit negenwedstrijden en staat zevende.

Carlton Almere-7 uitkomend in de vierde divisie afdeling 2, speelt zaterdagochtend om 9.30 uur tegen Smash Hoogeveen-2. Dat wordt vroeg op staan voor de Almeerders die derde staan op de ranglijst met 41 punten uit negen wedstrijden. Smash Hoogeveen heeft 39 punten. Carlton Almere-7 zal alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat af te dwingen in het Drentse Hoogeveen en om nog mee te doen om de strijd om het kampioenschap.

Reageer op dit bericht (“De Carltonteams dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)