Badminton Vereniging Almere

De Carltonteams dit weekend

In het weekend van 22 en 23 januari 2011 komen de vijf Carltonteams allemaal in actie. De competitie nadert zijn einde met nog een paar cruciale wedstrijden in het verschiet.

Carlton Almere-3 speelt zaterdagavond 22 januari 2011 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcmplex Carl Dekker tegen DKC-2. Carlton Almere-3 staat op de eerste plaats in de tweede divisie afdeling 1 met 57 punten uit twaalf wedstrijden.BCRS staat tweede met 54 punten uit elf wedstrijden en Van Zijderveld-5 staat derde met 52 punten uit elf wedstrijden. DKC heeft 49 punten uit eveneens elf wedstrijden. BCRS staat er dus relatief het beste voor. Een spannende wedstrijd tegen DKC lijkt mij.

Carlton Almere-4 uitkomend in de tweede divisie, afdeling 3, gaat zaterdagmiddag 22 januari 2011 om 14.00 uur op bezoek bij Smashing-4 in Wijchen. Carlton Almere-4 staat op de tweede plaats met 55 punten uit twaalf wedstrijden, maar is kansloos om het kampioenschap nog binnen te halen. Smashing-4 staat op de zevende plaats met 24 punten uit elf wedstrijden.

Carlton Almere-5 uitkomend in de derde divisie afdeling 7, speelt zaterdagavond 22 januari 2011 om 18.00 uur uit tegen Van Zijderveld-7. De Almeerders staan op de vijfde plek met 47 punten uit 12 wedstrijden en kunnen zich definitief veilig spelen door een goed resultaat neer te zetten tegen Van Zijderveld-7, dat op de zesde plek staat met 40 punten uit twaalf wedstrijden

Carlton Almere-6 uitkomend in de derde divisie afdeling 8, speelt zondagochtend 23 januari 2011 om 9.30 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen Van Zijderveld-6. De Almeerders staan na de kansloze 7-1 nederlaag tegen koploper 't Vennewater nu op de derde plaats met 61 punten uit twaalf wedstrijden. Van Zijderveld heeft 64 punten uit twaalf wedstrijden. De tegenstanders lijken aan elkaar gewaagd.

Carlton Almere-7 uitkomend in de vierde divisie afdeling 2, speelt zaterdagavond 22 januari 2011 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen Meteor-1. De Almeerders staan derde op de ranglijst met 50 punten uit elf wedstrijden. Koploper Amor heeft 58 punten uit eveneens elf wedstrijden. In theorie heeft Carlton Almere-7 nog een kans op het kampioenschap, maar dan zal er tegen Meteor-1, dat zesde staat met 35 punten uit tien wedstrijden, een uitzonderlijk goed resultaat moeten worden neergezet.

Reageer op dit bericht (“De Carltonteams dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)