Badminton Vereniging Almere

Dubbel weekend voor Dekker Almere

Dekker Almere wacht komend weekend van 22 en 23 januari 2011 een cruciaal weekend. Op zaterdagavond 22 januari 2011 speelt Dekker Almere uit tegen de naaste concurrent om de derde en tevens play-offplaats in de eredivisie, BC Amersfoort. Op zondagmiddag 23 januari 2011 om 14.30 uur speelt Dekker Almere thuis tegen het Haagse DKC in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker.

Dekker Almere neemt nu weliswaar de derde plaats in, maar of dat zaterdagavond na de wedstrijd tegen BC Amersfoort nog zo zal zijn, is maar zeer de vraag. Ook is het de vraag of BC Amersfoort wel het achterste van de tong laat zien en wellicht volledig gokt op de play-offs. Met de wereldtopper Yao Jie in haar gelederen hoeft Amersfoort voor niet één eredivisieploeg bang te zijn.

Hoe de wedstrijd zaterdagavond tegen Amersfoort ook uitpakt, op zondagmiddag tegen DKC zal Dekker Almere sowieso een goed resultaat willen neerzetten om de play-offs zeker te stellen.

Het komend weekend worden er zes wedstrijden gespeeld waaronder een paar interessante

Bij de wedstrijd DKC tegen Van Zijderveld zal Van Zijderveld alles op alles zetten om een hoge score te behalen om in ieder geval de theoretische mogelijkheid op het halen van de play-offs open te houden.

De uitslag van de wedstrijd BC Victoria tegen BC Smashing is moeilijk te voorspellen en Van Zundert Velo wacht zaterdagavond in Roosteren tegen RBC beslist geen walk over.

Op zondagmiddag speelt BC Smashing thuis tegen RBC en dat zou wel eens een beslissende wedstrijd kunnen worden over wie er zesde gaat worden in de eindrangschikking van de eredivisie.

De spelers en de begeleiders van Dekker Almere roepen de supporters op om het team het komend weekend te ondersteunen!

Reageer op dit bericht (“Dubbel weekend voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)