Badminton Vereniging Almere

Eerste verlies van Forza Almere

Zaterdag 22 januari 2011 kwam Forza Almere in actie tegen Duinwijck 2 uit Haarlem. Zij moesten het dit keer doen zonder André Aantjes en Marloes van Heteren. Er werd helaas verloren met 3-5, waardoor de nummer 2 in de poule, Velo 3, steeds dichter bij komt.

Er werd zoals altijd begonnen met de dubbels. Dennis en Gijs speelden tegen Jules Bakker en Jerry Natenstedt. De Almeerders vochten voor wat ze waard waren, maar konden het helaas niet bolwerken tegen Jules en Jerry. De dames begonnen heel goed tegen Wendy Knip en Carola Bakker, want voor ze het wisten stond 21-10 op het scorebord. In de tweede set hadden Iris en Monique het wat lastiger maar wisten deze set toch nog te winnen.

Hierna mocht Gijs gaan singelen tegen Bart Gerrits. Vorige keer viel Gijs ook al in en verloor hij nipt in 3 sets. Ook ditmaal was het erg spannend en werd er met 19-21 in de derde set verloren. Omdat Marloes afwezig was, speelde Iris de 2e damessingle tegen Wendy. In de eerste set kwam Iris niet in haar spel. Gelukkig ging ze beter spelen in de 2e set, maar er werd helaas in de verlenging met 23-25 verloren. Dennis nam het op tegen Jerry in de 1e herensingle. Jerry blijft een lastige speler om tegen te spelen. Na een spannende wedstrijd wist Jerry het puntje binnen te halen voor Duinwijck. Naast hem speelde Monique haar partij tegen Marije Bloem. Na wat opstartproblemen wist Monique goed terug te komen van een achterstand en won deze set nog met 21-19. Ook de 2e set wist ze te winnen. Hierdoor kwam de stand op 2-4.

De mixen waren ook erg spannend. Dennis speelde met Iris tegen Jules en Carola en wonnen deze heel netjes. Gijs en Monique wisten de eerste set te winnen tegen Bart en Marije, maar konden dit niet doorzetten, waardoor ze in 3 sets verloren. Dit bracht de eindstand op 3-5.

De volgende wedstrijd van Forza Almere zal op vrijdagavond 28 januari gespeeld worden tegen de nummer 10 uit de poule, BC Schijndel.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Monique op 23-01-2011 om 19:19 uur

    Nou Henk, ik heb het gewoon zelf geschreven hoor haha ;)

  2. Henk Staats op 23-01-2011 om 20:02 uur

    Pas ik het toch aan.

Reageer op dit bericht (“Eerste verlies van Forza Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)