Badminton Vereniging Almere

Laatste inschrijfdag; 5-6 maart Rabobank Almere Satellite 4 6 Toernooi 2011

Op 5 en 6 maart 2011 organiseert BV Almere wederom het Rabobank Almere Satellite 4 6 Toernooi (deeluitmakend van het Satellite Circuit). Vandaag, 14 februari 2011, is de laatste dag dat er kan worden ingeschreven!

Het Rabobank Almere Satellite toernooi heeft vele toppers als winnaar gehad; Dicky Palyama, Karina de Wit, Stephan Branderhorst, Yvonne sie en natuurlijk de titelverdedigers Saber Afif en Ginny Severien.

Het Rabobank Almere Satellite toernooi 2011 voldoet aan de normen welke ingaan in 2012 waardoor bij dit Rabobank Almere Satellite 1 toernooi er extra punten te verdienen valt voor de Nationale Ranglijst (voor de winnaars bijvoorbeeld 1520 punten i.p.v. 920 punten)!

Het totale prijzengeld is dit jaar € 3300! Voor het Satellite geldt dat het prijzengeld zelfs hoger is dan het prijzengeld van afgelopen NK! Het toernooi wordt gehouden in onze eigen Sportcomplex Carl Dekker.

Inschrijven kan via: toernooi.nl

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. BC TRILAN op 15-02-2011 om 10:30 uur

    Schrijf nu in voor het 8e TRILAN TOURNAMENT op 16 en 17 april 2011. Landgraaf is dan weer de locatie van badmintonnend Zuid-Nederland. Er wordt gespeeld in de categorieen 1, 4, 6 en 8 en natuurlijk is de prijzenpot weer gevuld! Hopelijk mogen we weer vele enthousiaste deelnemers begroeten. Inschrijven kan natuurlijk via badmintonnederland.toernooi.nl.

    Wacht niet te lang, VOL = VOL!

Reageer op dit bericht (“Laatste inschrijfdag; 5-6 maart Rabobank Almere Satellite 4 6 Toernooi 2011 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)