Badminton Vereniging Almere

OpenDag op zaterdag 19 februari 2011

Op zaterdag 19 februari 2011 houdt de Badminton Vereniging Almere OpenDag in Sportcomplex Carl Dekker, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk. Een ieder die kennis wil maken met de badmintonsport en met de Badminton Vereniging Almere in het bijzonder, is van harte uitgenodigd op zaterdag 19 februari 2011 van 15.00 tot 17.00 uur.

Waar kunt U beter leren badmintonnen dan bij de club die al weer een groot aantal jaren in de eredivisie speelt, en dit jaar meedoet aan de play-offs om het landskampioenschap, namelijk de Badminton Vereniging Almere.
De Badminton Vereniging Almere is een zogenoemde brede vereniging. Dat houdt in dat er gebadmintond kan worden op elk niveau! Van de beginnende recreant en jeugdspeler tot topspelers die in de eredivisie spelen.

De recreantengroep
De recreanten vormen een grote gezellige groep die onder meer per seizoen een aantal prettoernooien organiseren. Voor beginnende recreanten worden extra trainingen georganiseerd teneinde de nieuwelingen zo snel mogelijk een aantal basisslagen onder de knie te laten krijgen.
De speeldagen van de recreanten vinden we met name op

- maandagavond 20.00 - 22.30 uur
- woensdagochtend 09.00 - 11.00 uur
- woensdagavond 19.00 - 22.30 uur
- vrijdagmiddag 15.30 - 17.30 uur
- vrijdagavond 20.00 - 22.30 uur

De wedstrijdspelers trainen grotendeels op de dinsdag- en donderdagavond, maar een aantal trainingsgroepen vinden we ook op de andere dagen van de week.

De jeugd
En aangezien de jeugd de toekomst heeft, beschikt de Badminton Vereniging Almere ook over een uitstekende jeugdopleiding. De instroom van nieuwe jeugdleden vindt met name plaats op zaterdagochtenden. In nauwe samenwerking met Badminton Nederland is er zelfs de mogelijkheid voor getalenteerde kinderen om deel te nemen aan de Badminton School Almere. Kinderen die de Badminton School Almere ontgroeid zijn, kunnen doorstromen naar de Badminton Academie Flevoland, een samenwerkingsverband van Badminton Nederland, de Provincie Flevoland en Sportservice Flevoland.

BadmintonOverdag
Ook is er de mogelijkheid om overdag te badmintonnen bij de Badminton Vereniging Almere, namelijk op de woensdagochtend van 09.00-11.00 uur en de vrijdagmiddag van 15.30-17.30 uur. Dan zijn voornamelijk (Beginnende) recreanten, (oud)wedstrijdspelers en ook jeugdspelers actief. Voor leden van de vereniging is het badmintonnen overdag gratis.
Niet-leden betalen een bijdrage van € 4,--. Dit is dan inclusief het gebruik van het krachthonk en de sauna!

Voor informatie kijk op onze site www.bvalmere.nl of bel met

- jeugd Ernst van Stenus 036-5324448
- recreanten Edwin Karssen 036-5356942
- wedstrijdspelers Krijn Hoetmer 06-22471234
- badminton overdag Henk Staats 036-5313711

Tijdens de OpenDag zijn er trainers aanwezig om de eerste badmintonbeginselen bij te brengen en de eerste 25 leden die lid worden op de OpenDag krijgen een badmintonracket ter waarde van € 35,-- cadeau!

Tot ziens bij de Badminton Vereniging Almere in Sportcomplex Carl Dekker, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk op zaterdag 19 februari 2011 vanaf 15.00 uur.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. John op 17-02-2011 om 11:14 uur

    Neem je spullen dan kan je ook nog even badmintonnen als je wilt.

    John

Reageer op dit bericht (“OpenDag op zaterdag 19 februari 2011 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)