Badminton Vereniging Almere

Wederom geslaagd Color Holland Toernooi Huizen

Onze badmintonoverburen uit Huizen organiseerden afgelopen weekeinde voor de 74e keer het Color Holland toernooi. Een begrip in de omgeving en met traditiegetrouw een grote groep jeugdspelers vanuit de BVA. Hier de vijf trotse prijswinnaars van de BVA met hun trofee.

Daan, Amarante, Daphne, Natasja, Jody, Merel, Remco, Tim van L, Daniëlla, Lisanna, Yarin, Marco, Tobias, Fabiënne, Milan, Loes, Tim D, Diede, Nora, Loredana, Armando, Anke, Stijn, Isis, Liviëna, Tessa en Gargii hadden zich ditmaal ingeschreven. Met dank aan de promotionele en administratieve inspanningen van Jeannette van Cruchten waren de BVA kleuren Wit, Geel en Groen weer goed vertegenwoordigd.

Het vertrouwde recept met als ingrediënten spelen op tijd, dubbelen met iedereen uit je poule, de stempelkaart met het broodje knak, een 1e en 2e prijs voor zowel de jongens als de meisjes, smaakte iedereen weer prima. De goed op elkaar ingespeelde toernooicommissie heeft wederom laten zien waarom dit een succesformule is. Reden ook dat veel spelers jarenlang achter elkaar blijven komen

Ditmaal waren de prijswinnaars van de BVA (van links naar rechts) Armando, Daan, Liviëna, Daniëlla en Amarante. Deze foto wilden we jullie alvast tonen. Tesamen met de overige deelnemers zullen we alle deelnemers in de loop van de week in actie kunnen zien in de fotogalerij. De volgende editie van het Color Holland toernooi zal zijn op 27 maart en dat wordt de 75e jubileum editie. Hopelijk zijn er dan weer veel jeugdige BVA spelers aanwezig.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jeannette op 17-02-2011 om 07:01 uur

  Van harte gefeliciteerd prijswinnaars!!
  Op naar de 27e maart, naar het 3e Color Holland jeugdtoernooi.
  De inschrijving is al begonnen!!

  Groetjes,
  Jeannette

 2. Henk Staats op 17-02-2011 om 09:30 uur

  Mooie prestaties van de youngsters!

 3. familie siderius op 17-02-2011 om 21:27 uur

  Het was weer een hele leuke dag! Super georganiseerd en heel gezellig.
  Op naar de volgende!

  Daan Siderius

Reageer op dit bericht (“Wederom geslaagd Color Holland Toernooi Huizen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)