Badminton Vereniging Almere

De spelerscarrousel

Ook de beleidsmakers van de Badminton Vereniging Almere zijn er van doordrongen dat de spelerscarrousel weer op volle toeren draait en dat ook Dekker Almere voor het seizoen 2011/2012 niet aan spelersmutaties zal ontkomen. Het zij zo, het hoort er allemaal bij en eerlijk gezegd soms is het zelfs vermakelijk om te vernemen welke spelersmutaties er allemaal gaan plaatsvinden.

Zo hebben we met onze Sony-oren vernomen dat er inmiddels zoveel spelers naar Almere overstappen, dat we wel twee eerste teams kunnen vullen. Dat spelers geïnteresseerd zijn in Almere is alleen maar leuk en dat komt ook wel goed uit omdat het meedoen aan de play-offs naar meer smaakt. Met andere woorden ook het volgend seizoen zal onze doelstelling zijn om als het even kan de play-offs te halen.

Ook Almere praat dus, net als de andere verenigingen, met spelers die uit eigener beweging een overstap naar onze vereniging overwegen of die door Almere zijn aangezocht.
De komende dagen en weken zullen wij u op onze site kond doen van de spelers die de contracten met onze vereniging hebben verlengd. En als er spelers zijn die onze vereniging gaan verlaten, of als er spelers zijn die naar onze vereniging overstappen, dan zullen wij daar ook op onze site melding van maken.

Kijk dus regelmatig op onze site om te zien of geruchten bewaarheid worden of naar het land der fabelen kunnen worden verwezen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Paula op 27-03-2011 om 19:22 uur

    kont doen? In mijn tijd heette dat "kond doen" iets verkondigen of is "kont doen" nieuwe spelling :P

Reageer op dit bericht (“De spelerscarrousel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)