Badminton Vereniging Almere

Charley Rodriques, Peter van Soest en Otto van Stenus benoemd tot lid van verdienste

Alvorens tot de prijsuitreiking bij de clubkampioenschappen werd overgegaan, maakte voorzitter Henk Staats bekend, dat het bestuur in al zijn wijsheid had besloten dat Charley Rodriques, Peter Van Soest en Otto van Stenus tot lid van verdienste zijn benoemd.

Zowel Charley Rodriques en Peter van Soest zetten zich al vele, vele jaren in voor de recreantengroep van de vereniging. Nieuwe leden opvangen, aanwezig zijn bij de OpenDagen,bardiensten draaien, niets lijkt deze heren te veel. Ze staan altijd klaar voor de vereniging.

Otto van Stenus heeft in een relatief korte tijd als voorzitter van de Sporttechnische Commissie ontzettend veel bereikt. Op zijn daadkracht kun je alleen maar jaloers zijn. Hij heeft er bijna persoonlijk voor gezorgd dat de koude oorlog tussen de vereniging en Badminton Nederland met betrekking tot de jeugdopleiding tot het verleden behoort. Onder zijn bewind kwamen de TopJunior, de Badminton School Almere en de Badminton Academie Flevoland, tot leven.

De benoeming tot lid van verdienste van de Badminton Vereniging Almere hebben de drie heren ten volle verdiend. Henk Staats reikte namens de vereniging de versierselen uit, bestaande uit een fraaie vulpen.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Mostert op 03-04-2011 om 22:04 uur

  Heren,
  Welkom bij de club van

 2. Jolanda op 04-04-2011 om 09:52 uur

  Beste Charley, Peter en Otto,
  Zeer terecht dat jullie zijn benoemd tot lid van verdienste!!!
  Van harte gefeliciteerd!
  Groetjes,
  Jolanda.

 3. Cindy op 04-04-2011 om 12:52 uur

  Volgens mij vond met name Peter al die aandacht helemaal niet zo nodig, maarre... meer dan verdiend en volkomen terecht hoor, voor jullie alle drie!

 4. Stephan op 04-04-2011 om 13:06 uur

  Niet meer dan terecht dat deze drie heren zijn benoemd tot lid van verdienste!

 5. John op 04-04-2011 om 18:31 uur

  Ja, over al deze complimenten kan ik natuurlijk niet overheen.

  Maar zeer terecht!

  Gefeliciteerd met jullie benoeming!

  John

Reageer op dit bericht (“Charley Rodriques, Peter van Soest en Otto van Stenus benoemd tot lid van verdienste ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)