Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere verliest in de halve finale van Duinwijck

Dekker Almere heeft vanochtend een unieke kans om de finale in het nationale bekertoernooi, de Carlton GT Cup, te halen, door de vingers laten glippen. Landskampioen Duinwijck won verdiend met 3-2 van de Almeerders.

Zonder al te veel verstand van badminton te hebben was voorspelbaar dat Dekker ALmere een grote kans zou maken om de beide singles te winnen. Saber Afif en Patty Stolzenbach moesten in staat worden geacht om deze punten binnen te halen. Het was dus voor Dekker Almere zaak om één van de drie dubbels te winnen. Daar slaagde Dekker Almere niet in en dat betekende einde oefening in de halve finale.

Dave Khodabux en Saber Afif verloren in twee games het mannen dubbel van Arends en Meijs. Het vrouwendubbel van Patty Stolzenbach en Yvonne Sie was eveneens in twee games niet opgewassen tegen de dames Piek en De Visch Eibergen.
Saber Afif was in zijn single beduidend sterker dan Erik Meijs en hetzelfde kan gezegd worden van Patty Stolzenbach tegen Soraya de Visch Eibergen.

Het kwam dus aan op de mix van Dave Khodabux met Yvonne Sie tegen Jacco Arends en Selena Piek. Ook deze mix ging in twee games naar Duinwijck en dat betekent dat Duinwijck vanmiddag de finale speelt tegen Van Zundert Velo.

Nog nimmer slaagde Dekker Almere er in om de halve finale om de Carlton GT Cup te halen, dat is dus de opsteker, maar er had echt beduidend meer ingezeten.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere verliest in de halve finale van Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)