Badminton Vereniging Almere

Beschikt BVA over uw recente e-mailadres?

De Badminton Vereniging Almere verstuurt zo nu en dan een mailing naar haar leden. Hiervoor is het voor u als lid echter wel noodzakelijk dat de club over uw huidige e-mailadres beschikt. Dat is momenteel niet altijd het geval.

De vereniging verstuurt zo nu en dan mailings en is van plan dat het komende seizoen verder uit te breiden. Dit kan een mailing zijn met verenigingsbrede informatie over bijvoorbeeld openingstijden van Sportcomplex Carl Dekker, of wedstrijden van ons eerste team Dekker Almere. Maar het kan ook gerichte informatie zijn, bijvoorbeeld over wijzigingen van trainingstijden, kantinediensten of een bepaald toernooi.

Het is daarom van belang dat de club beschikt over uw huidige e-mailadres. Bent u er niet zeker van dat de club uw e-mailadres geregistreerd heeft, of dat dit de juiste is? Vul dan het formulier in op deze pagina, dan wordt uw e-mailadres per omgaande geüpdatet.

Bij families die allemaal hetzelfde e-mailadres gebruiken, kan men als naam “ familie………”. opgeven. Dan is het in een keer geregeld.

Reageer op dit bericht (“Beschikt BVA over uw recente e-mailadres? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)