Badminton Vereniging Almere

Planken in het park

Maandag 8 augustus jl. werd door 26 senioren (van team 1 tot en met team 19 waren er spelers vertegenwoordigd!) wedstrijdspelers begonnen aan de eerste buitentraining georganiseerd door BV Almere, de kracht-/conditie-/looptrainingen werden verzorgd door Max Sibbald. De eerste avond begon wat het weer betreft geweldig, de gehele training werd in de (soms stromende) regen afgewerkt. De tweede dag hadden we ook nog regen, maar daarna werd het weer gelukkig beter.

Bekijk alle foto's

In deze twee weken werd er getraind op maandag, woensdag en vrijdagavond. Voor sommigen betekende dit één training, maar voor anderen wel zes!

Elke avond werd er om zeven uur vertrokken richting het Lumière Park in Almere. Na een klein stukje joggen werd er begonnen aan een aantal kracht- en core-stability oefeningen. Veel opdrukken, sit-ups en natuurlijk planken. Dit leverde vaak lachwekkende momenten op, wanneer iets niet helemaal lukte. Na ongeveer een uur werd er begonnen aan het hardlopen, er werd in drie verschillende niveaus gelopen, zodat iedereen een uitdagende training had. Het was zwaar, maar iedereen hield stug vol met in de gedachten de Snickers of Mars, die als beloning lag te wachten voor het einde van de training. Mijn complimenten gaan vooral uit naar Jos en René Wu, zij hebben alle zes de trainingen bijgewoond en volgehouden! Petje af Jos en René, ik heb respect voor jullie :-)

Na twee zeer geslaagde weken werd Max bedankt voor zijn inspanningen en kreeg hij een trainingspak gesponsord door BeeS-Sport. En wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.

Een paar foto's zijn te vinden in de fotogalerij.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 30-08-2011 om 11:29 uur

    Leuk geschreven Thomas!
    Wellicht iets voor jou om gastverslaggever te worden van Dekker Almere.

  2. ytze op 01-09-2011 om 11:41 uur

    heel mooi geschreven thomas
    volgend jaar weer ;)

Reageer op dit bericht (“Planken in het park ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)