Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 speelt 4-4 uit tegen Van Zijderveld-3

Zaterdag 17 september speelde Carlton Almere-2 uit tegen Van Zijderveld 3. Carlton Almere-2 begon gehandicapt aan de wedstrijd omdat zowel Monique als Yvonne hun opwachting maakten in team 1. Suzanne Mulkens had de taak om in haar eentje beide dames te vervangen.

Zoals gebruikelijk werd er begonnen met de dubbels. Marloes speelde dit keer dus met Suzanne. Helaas was Suzanne een beetje onder de indruk van haar debuut in de eerste divisie en werd er net aan verloren met 22-20 en 21-19. De herendubbel werd dit keer gevormd door Dennis en Andre. De eerste set werd net aan met 25-23 gewonnen waarnaar er in de tweede set een waar foutenfestijn ontstond en de tweede set werd verloren met 9-21. Gelukkig was de derde set wel weer voor Almere.

Daarna mochten de dames gelijk door met hun singelpartijen. Marloes speelde haar eerste singel van het seizoen kon het net niet bolwerken tegen Alida. De eerste set werd nipt verloren met 21-19 waarna de tweede set helaas ook verloren ging. Op de andere baan ging Suzanne voor minimaal twee keer 21-10. Dat lukte haar ruimschoots. Na elke set op voorsprong te zijn gekomen met 1-0 kon ze dat net niet volhouden en verloor met 21-12 en 21-10. Toen was het de beurt aan de heren om de stand weer gelijk te trekken. Jelle speelde tegen Justin Teeuwen en verloor helaas in twee sets waardoor de tussenstand inmiddels 4-1 voor Van Zijderveld was. Toen Andre daarna ook nog zijn eerste set verloor zag het er somber uit. Gelukkig ging Andre terug naar de eenvoud van het badminton. “Gewoon hoog en kort en alles terug slaan” leverde hem uiteindelijk een simpele overwinning op.

Dennis en Marloes speelde een sterke eerste mix en wonnen zeer overtuigend met 21-7 en 21-15. Nadat ook gelegenheidskoppel Suzanne en Jelle hun partij winnend hadden afgesloten stond er na een 4-1 achterstand toch nog 4-4 op het scorebord. Met dit resultaat blijft Carlton Almere 2 ongeslagen na drie wedstrijden.

Zondag 25 september speelt Carlton Almere-2 uit tegen ELO United.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. marloes op 22-09-2011 om 08:59 uur

    leuk stukje weer dennis! maar moest andre niet iets schrijven?

  2. Dennis op 22-09-2011 om 11:47 uur

    Ja maar hij was druk (zei hij).

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 speelt 4-4 uit tegen Van Zijderveld-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)