Badminton Vereniging Almere

Dave doet het prima op de Victor Slovak Open 2011

Dave Khodabux doet het meer dan uitstekend op de Victor Slovak Open. Samen met Selena Piek heeft hij de finale bereikt in het gemengd dubbel en de finale tegen de Polen Wojciech Szkudlarczyk en Agniesszka Wojtkowska wordt vandaag nog gespeeld.

Ook in het mannendubbel, samen met Jorrit de Ruiter, gaat het crescendo want daar het koppel de halve finale bereikt.

In het gemengd dubbel wonnen Dave en Selena Piek achtereenvolgens van een Slowaaks dubbel (21-4 en 21-8), een Deens koppel (21-9 en 21-10), een Tsjechisch duo (21-12 en 21-7) en in de halve finale van de Oekraïners Gennadiy Nákarov en Yuliya Kazarinova met 21-14 en 21-16.

Reageer op dit bericht (“Dave doet het prima op de Victor Slovak Open 2011 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)