Badminton Vereniging Almere

DJ gezocht voor team Dekker Almere

Hou jij veel van muziek? Speel je ook graag de DJ op feestjes? Grijp dan nu je kans!

Wij zoeken een talentvolle DJ in spé die het leuk zou vinden om de muziek te regelen bij de thuiswedstrijden van ons eerste team, Dekker Almere. Wat houdt het in? Allereerst begin je met het opzetten van de geluidsinstallatie die wij speciaal voor de wedstrijden van team Dekker Almere hebben gekocht. Daarna muziek draaien voor aanvang van de wedstrijd. Bij de line-up verzorg je de tune van Dekker Almere als ze op komen. Als er geen wedstrijd wordt gespeeld vrolijk je de boel op met knallende muziek. Achteraf ruim je de installatie dan weer op. Uiteraard krijg je wat te drinken van de vereniging op deze avonden.

Is dit iets voor jou? Laat het even weten aan Suus. Email staat bij de commissieleden vermeld op de website. Een berichtje hieronder mag natuurlijk ook.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Daniël op 07-09-2011 om 10:35 uur

  We hebben toch DJ Ernst? :)

 2. Koen van Dijk op 07-09-2011 om 13:08 uur

  Beste,

  Ik las toevallig dit artikel en ik geef veel DJ lessen aan DJ's in spe. Ik denk dat ik wellicht een DJ voor jullie heb, maar ik hoor graag wat de vergoeding ervoor is en op wat voor dagen en tijden.

  Met vriendelijke groet,

  Koen van Dijk

 3. Ernst op 07-09-2011 om 13:18 uur

  Beste Koen,
  Het is geen discotheek!!!! Vergoeding, een heerlijke fles wijn. Overigens is de installatie niet volledig . Er is namelijk maar een cd speler.
  Gr,
  Ernst

 4. edje op 09-09-2011 om 06:53 uur

  Maar 1 cd speler? Bij Velo had ik er altijd 2, dan kun je de opkomstmuziek namelijk veel beter instarten en krijg je niet zo'n stilte voor de storm effect. Het is maar een tip... ;)

 5. Reinhard op 11-09-2011 om 19:46 uur

  Hallo:

  Via google las ik de Oproep voor een DJ,intresse is er zeker....ervaren Allround-DJ,draaide oa. in Bar-restaurant,Chipriani-Almere,talloze Festivals in Lelystad oa. Jolpop,en voor de Voetbalvereniging Batavia90.

  Volledige referenties te vinden in mn BLOG www.dj-felix.hyves.nl

  MVG: Reinhard

Reageer op dit bericht (“DJ gezocht voor team Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)