Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 thuis tegen BCH 1

Zaterdagavond 29 oktober 2011 speelt Carlton Almere-2 thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen BCH uit Den Bosch.

Carlton Almere-2 is lijstaanvoerder in de eerste divisie afdeling 1 met 38 punten uit zeven wedstrijden. Carlton Almere-2 wordt op de voet gevolgd door Van Zijdeveld-3 en Duinwijck-3, beiden met 37 punten uit eveneens zeven wedstrijden.

Carlton

BCH de tegenstander van Carlton Almere-2 staat op de negende plaats met 17 punten uit zes wedstrijden. Op papier zou een overwinning mogelijk moeten zijn voor Carlton Almere-2, maar de werkelijkheid is vaak anders. Ook komende zaterdag is het dus opletten geblazen voor Carlton Almere-2.

De twee naaste belagers van Carlton Almere-2, Duinwijck-3 en Van Zijderveld-3 spelen tegen elkaar dit weekend.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 thuis tegen BCH 1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)