Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere thuis tegen BC Victoria

Zaterdagavond 22 oktober 2011 speelt Dekker Almere thuis om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen BC Victoria uit Hoensbroek. Zonder meer een heel interessante wedstrijd in de eredivisie, want Vicotria staat keurig op de vierde plaats in de eredivisie met 26 punten uit zes wedstrijden. Dekker Almere vergaarde in de afgelopen zes wedstrijden 22 punten en staat op een zesde plek.

Verwacht mag worden dat Dekker Almere zal trachten om een paar punten in te lopen op Victoria. Victoria staat immers op de plek waar Dekker Almere graag zou willen staan. Maar of het ook gaat lukken, is maar zeer de vraag.

De absolute topper in de eredivisie is natuurlijk de wedstrijd Van Zundert Velo tegen BC Duinwijck. De Wateringers en de Haarlemmers delen de koppositie in de eredivisie met 38 punten. Wie de uitslag weet te voorspellen, moet zijn glazen bolcapaciteiten gauw te gelde maken op de kwakkelende Amsterdamse beurs.

In Barendrecht spelen de beide TFS-sen tegen elkaar. Persoonlijk schat ik de Barendrechters hoger in dat de spelers uit Bergen op Zoom en ik dicht Barendrecht derhalve de meeste winstkansen toe.

Kembit Roosterse ontvangt Amersfoort en ondanks het thuisvoordeel Van Kembit Roosterse denk ik niet dat Amersfoort zich zal laten verrassen.

Dit bestand bestaat niet

Het Haagse DKC speelt thuis tegen Van Zijderveld en Van Zijderveld is wat mij betreft favoriet voor de zege.

Voor de volledigheid nog even alle wedstrijden voor het komend weekend op rij en de huidige stand

De spelers van Dekker Almere kunnen Uw aanmoedigingen heel goed gebruiken dus u weet waar u komende zaterdag 22 oktober 2011 om 19.00 uur moet zijn. In de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere thuis tegen BC Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)