Badminton Vereniging Almere

Dutch Open en NK Badminton langer in Almere

Tijdens de finales van het Dutch Open Badminton op zondag 16 oktober 2011 zullen sportwethouder René Peeters en de heer Ted van der Meer, voorzitter Badminton Nederland, hun handtekening zetten onder de Samenwerkingsovereenkomst Gemeente Almere - Badminton Nederland.

Geen bestandsnaam opgegeven

Afgelopen week heeft Badminton Nederland de gemeente Almere laten weten dat ze graag het bestaande contract willen verlengen voor nog eens vijf jaar. Het Topsportcentrum Almere zal daarmee nog vijf jaar de thuisbasis zijn voor het Dutch Open en de Nationale Kampioenschappen.

De gemeente is zeer verheugd dat Badminton Nederland weer gekozen heeft voor Almere. Deze belangrijke badmintonwedstrijden passen ook in Almere, een stad waar badminton op het hoogste niveau gespeeld wordt en waar een eigen Badminton School Almere aanwezig is en de Badminton Academie Flevoland.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 13-10-2011 om 19:44 uur

    Een felicitatie waard voor zowel de gemeente Almere als Badminton Nederland!

Reageer op dit bericht (“Dutch Open en NK Badminton langer in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)