Badminton Vereniging Almere

Marloes van Heteren gekozen tot bestuurslid van Badminton Nederland

BVA-speelster Marloes van Heteren is vandaag 15 oktober 2011 door de bondsvergadering te Almere, gekozen tot bestuurslid van Badminton Nederland. Het is wellicht niet bij een ieder bekend, maar BVA-er Stephan Melein is afgevaardigde in dit badmintonparlement en hij kon zich geheel vinden in de benoeming.

Marloes is portefeuillehouder van 'de nieuwe strategie' en daar heeft het Nederlandse badminton behoefte aan, want al decennialang is er sprake van een dalend ledenaantal. 'Out of the box' kunnen denken is een belangrijke voorwaarde voor het vervullen van deze functie, maar dat is Marloes toevertrouwd.

Het bestuur wenst Marloes van harte veel succes in haar functie.

Reageer op dit bericht (“Marloes van Heteren gekozen tot bestuurslid van Badminton Nederland ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)