Badminton Vereniging Almere

Alex Vlaar en Dekker Almere genomineerd

Op woensdag 14 december 2011 worden in het Topsportcentrum in Almere de prijzen uitgereikt in het kader van de Almeerse Sportverkiezingen. Bij de genomineerden Alex Vlaar als sporttalent en Dekker Almere als sportploeg.

Alex Vlaar moet het bij de sporttalenten opnemen tegen de zeiler Jelle de Boer en de zwemmer Ivar de Jong. De uitkomst is niet te voorspellen, want het zijn dan wel jeugdigen, maar bepaald geen kleine jongens in hun tak van sport.

Dekker Almere ondervindt concurrentie van de handboogschutters (het team Peter Elzinga en Inge van Caspel) en de handbalheren van Havas. Ook geen eenvoudige keuze voor de jury, zullen we maar zeggen.

Bij de categorie sportman van het jaar zijn genomineerd de honkballers Bryan Engelhardt en Sidney de Jong en handboogschutter Peter Elzinga.

Bij de sportvrouwen zijn twee van de drie genomineerden oude bekenden, te weten Areke Spel (softbalster), Natalie Grinham (squash) en bobsleester Marije van Huigenbosch.

De organisatie van de Almeerse sportverkiezingen zit altijd puik in elkaar, zowel voor wat de verkiezingen betreft als het entertainment.

Carl Dekker

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. kasper op 25-11-2011 om 21:11 uur

    Zou het niet toepasselijk zijn om een foto van vorig seizoen te plaatsen ipv dit seizoen??

  2. Henk Staats op 26-11-2011 om 12:06 uur

    Ik heb bewust voor deze foto gekozen, maar veel belangrijker dan de foto is het feit dat we gaan proberen om Patty Stolzenbach en Josephine Wentholt naar de Sportverkiezingen op woensdag 14 december 2011 te krijgen.
    Dat zou heel erg leuk zijn!

Reageer op dit bericht (“Alex Vlaar en Dekker Almere genomineerd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)