Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere geeft slechts 1 puntje kado aan BECA.

Afgelopen zondag, 20 november 2011, mochten we met een klein, maar zeer fijn gezelschap afreizen naar Arnhem. Dennis en Yvonne werden succesvol in het eerste team ingezet. De harde kern van team 2, Jelle, Andre, Monique en Marloes kwam uit alle delen van het land aangevlogen om te strijden tegen BECA. Vooraf was al duidelijk dat de 8-0 uit de eerste ontmoeting niet geevenaard ging worden. Marloes heeft nog teveel last van haar hielblessure om een singel te spelen en dat betekende dat deze partij naar alle waarschijnlijkheid zou worden opgegeven. Een 7-1 overwinning was dus waar het team voor zou gaan strijden.

Carlton

Met deze 4 spelers, heeft iedereen het geluk dat ze 3 partijen mogen spelen en dat er leuke combinaties uitgeprobeerd kunnen worden. Andre en Jelle speelden de herendubbel weer eens samen en ook dit keer resulteerde dit in een resolute overwinning tegen Arnold Bredewout en Rolf Oostenbrink.

Monique en Marloes begonnen deels te wild en deels te voorzichtig aan de damesdubbel en verloren de eerste set nipt. In de tweede set stelden zij orde op zaken en wisten deze en de beslissende derde set goed te winnen van Sara Houweling en Nienke Smit.

Jelle bewees vervolgens weer eens een top 1e singelheer te zijn, door Rolf Oostenbrink in 2 sets te laten verliezen

Dat Andre graag 3 sets in zijn singel speelt is bekend. Dus ook Erwin Janssen mocht de eerste set winnen om vervolgens toch in 3-en de winst naar Andre te zien gaan.

Daarna mocht Marloes even de baan op voor de singel, maar bij 11-10, moest zij helaas toch opgeven en haar tegenstandster Sara Houweling met het punt feliciteren.

Monique is weer lekker bezig de laatste tijd en liet dat zien in haar singel tegen Nienke Smit. In 2 sets was Monique de baas.

Met 5-1 op de teller kon er aan de mixen begonnen worden. Het is dit jaar een beetje afwisselen met de mixpartners, maar dit weekend werd er gekozen voor de koppels Andre/Marloes en Jelle/Monique. Andre en Marloes speelden dit seizoen weer voor het eerst samen, maar de ervaringen uit het verleden waren gelukkig nog niet ver weggezakt. In 2 sets trokken zij de mix tegen Arnold en Sara naar zich toe.

Jelle heeft dit seizoen ook al aardig wat vrouwelijk schoon aan zijn zijde gehad. Dit keer kon hij met Monique de tegenstanders de illusie op nog een puntje ontnemen en wonnen zij netjes in 2 sets.

Aan het eind van de middag werd nog even de balans opgemaakt. We konden trots zijn op het behaalde maximale resultaat van 7-1. Toch was er de wens om nog 1 combinatie uit te proberen, zij het naast de baan in plaats van op de baan. Dit keer werd er gekozen voor het koppel Andre/Monique. Zij werden ingezet voor een romantisch diner voor twee met kaarslicht. Maar hoe dit verder is afgelopen … ?

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jelle Kelderhuis op 21-11-2011 om 21:09 uur

    Heeft het laatst genoemde koppel nog voor een puntje gezorgd? :-)

  2. Monique op 22-11-2011 om 00:31 uur

    Whahahah! Nee het laatstgenoemde koppel had het gezellig en heeft echt superlekker gegeten, maar daar bleef het dan ook bij. :p

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere geeft slechts 1 puntje kado aan BECA. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)