Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 uit tegen Roosterse-2

Carlton Almere-2 speelt komende zaterdag 10 december 2011 om 15.00 uur uit in Limburg tegen Roosterse-2. De koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 69 punten uit twaalf wedstrijden wacht niet alleen een lange reis maar ook een pittige tegenstander. Roosterse-2 staat namelijk met 45 punten uit twaalf wedstrijden op de vijfde plek.

Carlton

De naaste concurrent van Carlton Almere-2, Duinwijck-3 staat op de tweede plaats met 63 punten uit twaalf wedstrijden en speelt tegen de hekkensluiter van de eerste divisie Beca (29 punten) uit Arnhem.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 uit tegen Roosterse-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)