Badminton Vereniging Almere

Verslag Roosterse-2 tegen Carlton Almere-2

Op zaterdag 10 december speelden Carlton Almere uit tegen Roosterse 2. De ontvangst was er hartelijk en na een bord macaroni meegegeten te hebben gingen we aan de partijen beginnen. Andre Aantjes was geblesseerd dus daarom was Alex Vlaar meegegaan om hem te vervangen.

De herendubbel was een leuke partij. Eigenlijk had hij in twee sets gewonnen moeten worden door Alex en Dennis maar omdat het zo lekker ging besloot Alex er nog maar een setje bij te doen. Uiteindelijk werd er in drie sets gewonnen. De damesdubbel van Monique en Marloes werd ook netjes gewonnen.

Omdat Marloes nog een klein beetje last van haar hiel had werd de eerste damessingel opgegeven. Gelukkig bleef het bij dit ene puntje wat aan Roosterse werd geschonken. Al maakte Monique het wel heeeel spannend. Uiteindelijk trok ze haar singel in drie spannende sets naar zich toe. Jelle deed in zijn partij wat hij moest doen en won eenvoudig. Daarna was het de beurt aan invaller Alex. Hij trof ook een invaller van Roosterse. Na in de eerste set een discussie over de shuttle te hebben gewonnen zette hij ook de partij om in winst.

De twee mixen die volgenden kenden weinig problemen voor de koppels van Almere. Zo werden er 7 punten meegenomen vanuit Limburg en kreeg Roosterse er 1 cadeau vanwege de lekkere macaroni.

Reageer op dit bericht (“Verslag Roosterse-2 tegen Carlton Almere-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)