Badminton Vereniging Almere

Verslagje SinterKersttoernooi 2011

Op 12 december 2012 waren de recreanten uitgenodigd door Sinterklaas en de Kerstman om het jaarlijkse SinterKersttoernooi te spelen.

Er hadden zich 41 recreanten/wedstrijdspelers opgeven. Onder deze 41 inschrijvingen was er een groot aantal, dat voor het eerst meedeed. Helaas kwamen er drie leden niet opdagen. Zij waren richting Spanje cq de Noordpool vertrokken om Sinterklaas en de Kerstman te helpen.

Nadat iedereen zijn cadeau had afgegeven aan het hulpje van Sinterklaas (de heren) of het hulpje van de Kerstman (de vrouwen) konden we gaan badmintonnen. Er werd op een sportieve, maar ook fanatieke wijze gespeeld. Na vier ronden van 20 minuten waren we uitgespeeld. Hierna konden Sinterklaas en de Kerstman de balans opmaken.

Onder het genot van een drankje en een hapje werden de winnaars naar voren geroepen. Bij de dames werd Sandra tot winnares uitgeroepen. Bij de heren was Krijn de winnaar (zonder ook maar éénmaal een drie setter gespeeld te hebben). Jenny en Edwin werden tot rode lantarendragers uitgeroepen.

Het bleef nog lang onrustig in de omgeving van de Bongerdstraat. De recreantencommissie bedanken Piet Charles en Elfje Henk voor het organiseren van dit toernooi.

Reageer op dit bericht (“Verslagje SinterKersttoernooi 2011 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)