Badminton Vereniging Almere

Amersfoort naar de finale

BC Amersfoort heeft toch ietwat verrassend de tweede play-offwedstrijd in Haarlem van Duinwijck met 5-2 gewonnen. De eerste wedstrijd was geëindigd in een 4-4 gelijkspel en de Amersfoorters hebben door dit resultaat de finale gehaald.

Het is een zeer spannende wedstrijd geweest waarin Duinwijck het mannendubbel won en Amersfoort het vrouwendubbel. Vervolgens won Amersfoort de beide mannensingles en kwam op een 3-1 voorsprong. De vrouwensingles werden gelijk verdeeld en met een 4-2 voorsprong voor Amersfoort werd er gestart met de beide mixen.

Al in de eerste mix besliste Amersfoort het duel in haar voordeel en met de 5-2 voorsprong werd de wedstrijd beëindigd.

Een knappe prestatie van Amersfoort en de keistedelingen worden dan ook gefeliciteerd met deze overwinning!

Vanmiddag wordt in Wateringen de tweede play-offwedstrijd gespeeld tussen Van Zundert Velo en Dekker Almere. Dekker Almere staat voor de moeilijke taak de 3-5 thuisnederlaag weg te poetsen. Geen geringe opgave, maar niets is onmogelijk.

Reageer op dit bericht (“Amersfoort naar de finale ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)