Badminton Vereniging Almere

Badmintonners starten zonder druk play offs tegen Velo

ALMERE/JEROEN OOSTERHEERT - Dat de badmintonners van Dekker Almere de play-offs voor de landstitel in de eredivisie hebben gehaald mag een klein wonder worden genoemd. De Almeerders nemen het in de eerste ronde nu op tegen Velo. Om de nummer één van de reguliere competitie te verslaan is opnieuw een wonder nodig. Maar niets is onmogelijk, zo bleek dit seizoen al. Vanavond staat in sporthal Carl Dekker de eerste van twee ontmoetingen op het programma.

,,We zullen in ieder geval allemaal in topvorm moeten zijn’’, begint trainer Erik Staats zijn voorbeschouwing. ,,Als dat zo is, dan maken we een kans. Ik verwacht echter dat zij met hun meest ervaren team spelen. Dus zal het heel moeilijk worden, maar bij de heren en in de mix moeten we punten kunnen pakken. Ik hoop eigenlijk dat we twee keer 4-4 spelen, want dan wordt de golden game gespeeld tussen de mix-teams en daarin hebben wij toch wel één van de sterkere teams in de competitie’’, vult Staats aan.

Dave Khodabux, de heer die bij Dekker Almere in het dubbel en de mix speelt, is in vorm de laatste tijd. Hij speelde op toernooien in Zweden en Estland twee keer een finale. ,,Met mij gaat het inderdaad lekker op het moment. We zijn zwaar bevochten in de play-offs terecht gekomen en nu moeten we er ook voor gaan. We spelen zonder druk en ondanks dat zij niet voor niets eerste zijn geworden in de competitie geef ik ons toch een kans. Al zal het afhangen van wie zij opstellen.’’

Reageer op dit bericht (“Badmintonners starten zonder druk play offs tegen Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)