Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-4 kampioen

Carlton Almere-4 is kampioen in de tweede divisie afdeling afdeling 1. Zaterdagavond 14 januari 2012 werd in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker, Drachten-1 aan de zegekar gebonden middels een 8-0 overwinning.

Carlton

Met nog twee wedstrijden te gaan, is de voorsprong van Carlton Almere-4 op de achtervolgers zo groot dat zij niet meer kunnen worden ingelopen. Carlton Almere-4 heeft 77 punten uit twaalf wedstrijden en runner up is Van Zijderveld-5 met 56 punten uit twaalf wedstrijden. Carlton Almere-4 promoveert nu naar de eerste divisie en dat betekent dat de vereniging in het seizoen 2012/2013 met twee teams uitkomt in de eerste divisie.

Enkele foto's:

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 15-01-2012 om 10:57 uur

  Een uitmuntende prestatie van de spelers en de coach!!

 2. Lida Staats op 15-01-2012 om 15:06 uur

  Grote klasse. Van harte gefeliciteerd en veel succes volgend seizoen.

 3. Walter op 16-01-2012 om 14:36 uur

  Nice job guys!

 4. Guus Wiesemann op 16-01-2012 om 20:42 uur

  Afgelopen zaterdagavond was er een om niet zo snel te vergeten.
  Aan Rick Prins gevraagd of ik een keer mocht meelopen als coach, Rick reageerde direct met "zaterdagavond kan team 4 kampioen worden, zorg dat je op tijd bent".
  Na de peptolk van Rick konden de wedstrijden beginnen.
  De sfeer was echter anders dan ik had verwacht, het bleek namelijk dat er verschillende bing, ping, ling, hyves, facebook, skype en telefoonlijnen liepen tussen Almere en Zijderveld.
  Mijn aandacht ging naar de verichtingen van team 4.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik een avondje heb lopen genieten, niet alleen dat de hal boordevol was maar er werd overal op hoog nivo gebadmintont, team 2 speelde ook schitterende wedstrijden.
  De partijen van team 4 werden vlug gewonnen, waren er partijen die niet zo goed liepen kwam coach Rick Prins in actie om even te vertellen hoe het wel moest.
  Mooi voorbeeld was de damesenkel van vonne, na met 18-20 achter te hebben gestaan werd Rick een beetje boos en ging zowaar staan, oei, oei dacht vonne en won de partij maar gauw met 22-20. In de tweede set stond het na enkele seconde al 11-5 voor vonne, ik vroeg aan Rick wat heb je haar verteld, Rick zei dat het tijd werd dat ze ging badmintonnen, ze won met 20-18.
  De damesdubbel was er een die rechtstreeks uit de theorieboeken komt. Je hebt een worker en een constructor Deborah speelt ze allebei, het enige wat Gita doet is de punten maken en zo werd er gewonnen. Het leukste was dat er twee teams van van Zijderveld in de gaten moest worden gehouden, voor team 1 wegens de play-offs en voor team 4 voor het kampioenschap.
  Ik wil Vonne, Gita, Deborah, Alex, Dion en Gijs feliciteren met hun kampioenschap en ook wil ik Rick Prins en Chris Vlaar bedanken voor hun hints en tips.
  En natuurlijk team 1 feliciteren met het behalen van de play-offs en veel succes wensen tegen Zundert/Velo.
  Ik zal proberen om de foto's ook op de site te krijgen.

  Groetjes,

  Guus Wiesemann

 5. Krijn op 19-01-2012 om 11:00 uur

  Foto's inmiddels toegevoegd aan het bericht.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-4 kampioen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)