Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-5 kampioen

Carlton Almere-5 heeft vanmiddag in de derde divisie afdeling 5 het kampioenschap behaald. Een voortreffelijke prestatie van de Almeerders die daarmede promotie naar de tweede divisie hebben bewerkstelligd. In de uitwedstrijd tegen het combinatieteam Orbiton/Drop Shot-1 namen de Almeerders een 0-4 voorsprong en die voorsprong werd later omgezet in een eclatante 0-8 winst en dat betekent dat de Almeerders onbereikbaar zijn geworden voor de concurrentie.

Carlton
Team 5

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 21-01-2012 om 17:11 uur

    Grote klasse. Gefeliciteerd!!

  2. Stephan op 21-01-2012 om 17:28 uur

    Gefeliciteerd!

  3. Ernst op 22-01-2012 om 08:48 uur

    Gefeliciteerd, als trouwe supporter heb ik genoten van jullie spel!!! Volgende week doen wij het over in onze kantine, wat een schande dat jullie niet eens een hapje hebben gekregen ondanks dat de wedstrijd tot half zes duurde!!!!! Volgens mij moesten ze een sigaretje opsteken.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-5 kampioen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)