Badminton Vereniging Almere

Carlton GT Cup 2012

Op 23 januari 2012 is de loting verricht voor de Carlton GT Cup 2012. Het toernooi mag zich in een stijgende belangstelling verheugen, want maar liefst 85 teams hebben zich ingeschreven tegenover 70 teams in 2011 en 63 teams in 2010, en dat is goed nieuws.

Carlton

Aan de eerste drie speelronden doen alleen 3e en 4e divisieteams mee en die speelronden worden gehouden op

Over de speeldata van de overige speelweken informeren wij u te zijner tijd. De finale wordt gehouden op 16 en 17 juni 2012 in de Sporthal De Limeshal in Alphen aan de Rijn en de organisatoren zijn BC Flair en Badminton Nederland.

Van onze vereniging nemen twee teams deel, te weten Dekker Almere en Carlton Almere-2.

Reageer op dit bericht (“Carlton GT Cup 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)