Badminton Vereniging Almere

Champions League 2012

Heb je nog nooit competitie gespeeld en zit je al een paar maanden op badminton? Dan kun je meedoen aan de “Almeerse Jeugd Champions League”.

Gedurende 3 zondagen in februari en maart organiseert BV Almere een mini-competitie speciaal voor jeugdspelers die nog nooit competitie gespeeld hebben. Het doel is om deze kinderen kennis te laten maken met echte wedstrijden en ze enthousiast te krijgen voor de echte competitie. De Champions League vindt plaats onder begeleiding van trainers, jeugdbegeleiders, jeugdcommissie en ouders die willen meehelpen.

De teams bestaan uit 2 à 3 meisjes en 2 à 3 jongens. (Maar bij gebrek aan voldoende jongens of meisjes kan hier natuurlijk altijd een variant op bedacht worden). De teams worden zoveel mogelijk ingedeeld in poules op leeftijd. Deze teams spelen een volledige officiële wedstrijd, net als in de competitie. Een wedstrijd bestaat uit 2 x heren enkel, 2 dames enkel, één dames en herendubbel en 2 x gemengd dubbel. Een jeugdspeler speelt dus zelf minimaal 2 en soms 3 wedstrijden, afhankelijk van de grootte van het team.
Er worden natuurlijk serieuze wedstrijden gespeeld, echter staat het speelplezier bij deze competitie voorop.

Op de eerste speeldag worden de wedstrijdregels nog even kort uitgelegd en vindt er een gezamenlijke warming-up plaats. Elk team verzint de eerste speeldag ook een naam voor het team en maakt een spandoek of een teambord ter aanmoediging of mascotte. Voor de meest originele naam en spandoek/bord is er ook een prijs.

Het toernooi wordt op de volgende zondagen gespeeld van 10.00 tot circa 14.00 uur in Sporthal "Carl Dekker", Parkwijk Almere:

De kosten bedragen éénmalig € 5,00 per kind voor alle zondagen.

Als je ouders willen helpen in de begeleiding van een team geef dat dan even aan. Hoe meer zielen des te groter de vreugd !

De aanmelding graag voor 08 februari naar Emmy Vlaar emmy.vlaar@bvalmere.nl .

Natuurlijk kan je mij ook even om meer informatie vragen.
Ik zie jullie dan graag op zondag 26 februari.

Met vriendelijke groet,
Emmy Vlaar, BV Almere

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Broks op 04-02-2012 om 08:32 uur

    Mitch en Jay broks willen beide meedoen met dit toermooitje. Moeten zij €5 de eerste zondag betalen of wordt dit ingehouden van mijn rekening?
    VG Natascha Broks

  2. nora op 11-02-2012 om 08:34 uur

    Ja en ik wil ook graag meedoen. Wanneer moet ik dan het geld inleveren?

Reageer op dit bericht (“Champions League 2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)