Badminton Vereniging Almere

Dave Khodabux wint en verliest een finale in Estland

Dave Khodabux heeft in Estland samen met Selena Piek de finale gewonnen in het gemengd dubbel. Het was overigens een compleet Nederlandse finale want aan de andere kant van het net bevonden zich Jorrit de Ruiter en Samantha Barning. Met 21-7 en 21-12 waren Dave en Selena Jorrit en Samantha ruim de baas.

In het mannendubbel verloren Dave en Jorrit van het Franse koppel Laurent Constatin en Sebastian Vincent. Het werd 21-17, 19-21 en 21-15 voor de Fransen en Frankrijk kan wel een steuntje in de rug gebruiken nu ze hun triple A-status zijn kwijtgeraakt.

Reageer op dit bericht (“Dave Khodabux wint en verliest een finale in Estland ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)