Badminton Vereniging Almere

De BVA Sportquizz

Op zaterdag 18 februari zullen K&B entertainment BV voor de vierde keer de BVA Sportquizz organiseren. Deze traditie wordt per jaar beter bezocht en ook dit jaar hopen we weer op een volle kantine.

Iedereen kan meedoen aan de sportquizz, je hoeft niet per se alles te weten van sport. Wij zullen ervoor zorgen dat er voldoende vragen worden gesteld waarop iedereen, die weleens Studio Sport kijkt, het antwoord weet.

Om in te komen en de twijfelende deelnemers over de streep te trekken om op 18 februari te komen gaan wij iedere week een paar vragen via de BV Almere website stellen. Via bijgevoegd formulier kan je de antwoorden insturen. Voor degene met de meeste goede antwoorden hebben wij een attentie, die wordt uitgereikt op de Sportquizz avond. Je moet er dus dan wel zijn, anders gaat de prijs naar nummer twee.

De eerste set vragen gaan over bijnamen:

Wie hebben de bijnaam:

Volgende week de tweede vraag, dus blijf deze site in de gaten houden,

K&B entertainment BV

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Ronald Schalk op 23-01-2012 om 19:19 uur

    Simpele start hoor!

  2. Cock op 24-01-2012 om 15:36 uur

    We beginnen altijd makkelijk Ronald. Wacht maar tot de volgende vragen. de ultimate test komt natuurlijk tijdens de Sportquizz (want dan kan je niets meer iopzoeken ]:) ) Maar om een extra prijsje te verdiienen gewoon de antwoorden blijven insturen!

Reageer op dit bericht (“De BVA Sportquizz ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)