Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere morgen uit tegen Van Zundert Velo

Dekker Almere speelt morgen, zaterdag 28 januari 2012 om 16.00 uur, de return van de play-offwedstrijd die afgelopen woensdag in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker werd gespeeld en die door Dekker Almere met 3-5 werd verloren. Ruim 300 toeschouwers waren getuige van een zeer spannende wedstrijd die één groot reclameblok was voor de badmintonsport!

Coach Erik Staats ging er vanuit dat een 4-4- gelijkspel een uitstekende uitgangspositie zou zijn voor Dekker Almere in de uitwedstrijd tegen meervoudig landskampioen Van Zundert Velo. Het werd jammer genoeg 3-5 voor Van Zundert Velo.

De coach en de spelers zijn echter niet van plan om de handdoek in de ring te gooien en zullen morgen in Wateringen tot het uiterste gaan om Van Zundert Velo te verrassen.

Dit bestand bestaat niet

Van belang is dat zoveel mogelijk supporters zich laten zien in Wateringen en daarom heeft het bestuur besloten om meerijden met de bus die morgen om 14.00 uur vertrekt van Sportcomplex Carl Dekker naar Wateringen, geheel gratis te doen zijn voor iedere supporter!

Maak er dus gebruik van en zorg dat u morgen om 14.00 uur bij de bus bent bij Sportcomplex Carl Dekker.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere morgen uit tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)