Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere thuis tegen TFS'57

Dekker Almere speelt zaterdagavond 7 januari 2012 om 19.00 uur alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2011/2012 in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker. Dekker Almere heeft nog altijd een theoretische kans om de reguliere competitie als vierde af te sluiten, maar dan zal er in feite met heel grote cijfers gewonnen moeten worden van TFS'57 uit Bergen op Zoom.

Van Zundert Velo, BC Amersfoort en BC Duinwijck zijn zeker van het spelen van de play-offs. Van belang is alleen nog welke van deze clubs als eerste op de ranglijst zal eindigen van de reguliere competitie. Want zoals u weet speelt de nummer één van de ranglijst de halve finale tegen de nummer vier en de nummers twee en drie spelen eveneens tegen elkaar, waarbij het hoogst eindigende team de tweede halve finale wedstrijd thuis speelt.

Toch weer een belangrijk programma dit weekend in het eredivisieseizoen 2011/2012 en alle wedstrijden worden om competitievervalsing tegen te gaan, gelijktijdig gespeeld.

Dit bestand bestaat niet

BC Amersfoort zal de wedstrijd tegen TFS Barendrecht ongetwijfeld winnend afsluiten en dat geldt ook voor Dekker Almere tegen TFS'57 uit Bergen op Zoom.
DKC heeft nog een kleine kans om aan de negende plek op de ranglijst te ontkomen, maar dan hebben de Hagenezen een heel goed resultaat nodig in de uitwedstrijd tegen BC Victoria.

Carlton

De wedstrijd Duinwijck tegen Van Zijderveld heeft toch altijd iets krakerachtigs in zich en verwacht mag worden dat Van Zijderveld om ieder punt zal strijden om de vierde plek te behouden.
Kembit Roosterse is ook gebaat bij een goed resultaat tegen Van Zundert Velo, want de Limburgers willen DKC voor blijven. Toch een zware opgave voor Kembit Roosterse tegen de nummer één van de ranglijst Van Zundert Velo.

Voor de volledigheid nog even alle wedstrijden en de huidige stand in de eredivisie op een rij, met dank aan NOS-teletekst

De spelers en de begeleiders van Dekker Almere kunnen de ondersteuning van hun supporters komende zaterdagavond 7 januari 2012 in Sportcomplex Carl Dekker bij deze heel belangrijke wedstrijd beslist niet missen en zij rekenen dan ook op uw komst!!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. bob friedlander op 04-01-2012 om 17:30 uur

    hoe llaat begint de wedstridj staat nergesn 19.00 of 19.30???

  2. Henk Staats op 04-01-2012 om 18:50 uur

    Dom van mij, 19.00 uur!

  3. Guus Wiesemann op 07-01-2012 om 13:12 uur

    Veel succes vanavond.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere thuis tegen TFS'57 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)